Uw makelaar

 
Geboren en getogen te Soest, op 8 maart 1962. Getrouwd met Hilde en samen een zoon Mats.
Begonnen bij de SNS bank als bank directeur in opleiding. In Soest en later op het hoofdkantoor in Amersfoort. Na het succesvol volgen van alle bankopleidingen ben ik overgestapt naar de makelaardij.

In 1988 bij Schoeman Makelaars als makelaar in opleiding begonnen. In 1994 officieel beëdigd door de rechtbank Utrecht als makelaar in onroerende zaken.

Geregistreerd lid NVM, gecertificeerd Vastgoedcert voor Wonen/MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed en recentelijk NWWI taxateur. Inmiddels 22 jaar in de makelaardij: op diverse kantoren in Zeist, Amersfoort, Hilversum en natuurlijk Soest.

Ervaring opgedaan in vele onderdelen van het vastgoed: verkoop, aankoop, taxaties en aan- en verhuur van zowel woningen als bedrijfsobjecten. Daarnaast ook project initiëring,  herontwikkelingen en nieuwbouw.

Mijn vader bouwde met stenen…ik bouw op vertrouwen en aan relaties. Klant tevreden…ik tevreden.

Gevoel, emotie en zakelijkheid komen bij elkaar en dat vind ik uitdagend en interessant. Dat geeft mij voldoening.

De persoonlijke drijfveren:inzet, aandacht, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Met echte passie voor mensen en aandacht voor prettig wonen, werken en zaken doen.

Mijn kennis en ervaring met mensen en makelen in onze regio is uw dossier meer dan waard.

Walter C. de Boer RMT

DE BOER MAKELAARDIJ

Walter C. de Boer RMT
Walter C. de Boer RMT
Geboren en getogen te Soest, op 8 maart 1962. Getrouwd met Hilde en samen hebben wij een zoon Mats van 12 jaar.

Begonnen bij de SNS bank als bank directeur in opleiding. In Soest en later op het hoofdkantoor in Amersfoort. Na het succesvol volgen van alle bankopleidingen ben ik overgestapt naar de makelaardij. In 1988 bij Schoeman Makelaars als makelaar in opleiding begonnen. In 1994 officieel beëdigd door de rechtbank Utrecht als makelaar in onroerende zaken.

Geregistreerd lid NVM, gecertificeerd Vastgoedcert voor Wonen/MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed en gecertificeerd NWWI taxateur. Inmiddels 25 jaar in de makelaardij: op diverse kantoren in Zeist, Amersfoort, Hilversum en Soest. Ervaring opgedaan in vele onderdelen van het vastgoed: verkoop, aankoop, taxaties en aan- en verhuur van zowel woningen als bedrijfsobjecten. Daarnaast ook project initiëring, herontwikkelingen en nieuwbouw.

Mijn vader bouwde met stenen…ik bouw op vertrouwen en aan relaties. Klant tevreden…ik tevreden. Gevoel, emotie en zakelijkheid komen bij elkaar en dat vind ik uitdagend en interessant. Dat geeft mij voldoening.

Mijn persoonlijke drijfveren:inzet, aandacht, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Met aandacht voor mensen en passie voor prettig wonen, werken en zaken doen.

Mijn kennis en ervaring met mensen en makelen in onze regio is de meerwaarde voor uw dossier.