Samenwerken met ....

In zaken doen gaat het om vertrouwen. Samenwerken met zakenpartners die het hebben bewezen dat zij op hun vakgebied uitblinken en een partners zijn om vlot tot oplossingen te komen. De hieronder genoemde zakenpartners liggen mij na aan het hart. Zij zijn in staat om uw belangen te dienen zoals ik denk dat het hoort. Met daarbij het gemak van "elkaar kennen", wat een voordeel kan zijn in uw dossier. 
 
Voor deze partners ga ik dus door het vuur. Niet alleen omdat het makkelijk is, maar omdat ik vind dat mijn opdrachtgevers gebaat zijn bij deskundigheid, vlotte afhandeling en resultaat. 
 
"Wonen na scheiden"
De heer J. (Jaap) Oostlander..... 
Jaap is gespecialiseerd in de complexiteit van scheiden. Daar komt veel bij kijken. Jaap is een deskundige mediator die ervoor zorgt dat u niets over het hoofd ziet bij uw scheiding. De belangen van beide partnersen en veelal de kinderen, op vele gebieden, zult u samen moeten uitdiepen. Jaap brengt al deze vraagstukken snel en vakkundig in beeld zodat u niets vergeet of zelfs grote vergissingen maakt of belangrijke zaken vergeet. Ook begeleidt Jaap uw bij de laatste en en moeilijkste stap: de definitieve scheiding. Jaap kan u geheel vrijblijvend op juiste spoor zetten. 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring